Everything about غذا برای مریض

مانند آبگوشت صاف شده، فرنی، شیر، آبمیوه طبیعی، آب هویج، ماست رقیق شده، ژله، سوپ صاف شده، چای و عسل و... 

عزیزم پروتئین ارگانیک میوه سبزیجات غلات کامل مثل حبوبات میتونن بخورن

لیکوپن دارای خواص ضد سرطانی قوی است و یک کاروتنوئید است. برخی شواهد نشان می دهد که برخی از عوارض جانبی مضر درمان های سرطان مانند شیمی درمانی و پرتودرمانی را می توان کاهش داد.

سلامتی خود را با نظر دوم تضمین کنید. تصمیمات آگاهانه بگیرید و قرار ملاقات خود را همین امروز رزرو کنید!

جهت بیمارانی که نیاز به دریافت کالری و پروتئین بالاتری دارند بنا به تشخیص مشاور تغذیه یکی از روش‌های زیر به کار گرفته شود:

رژیم دکتر کرمانی تنها رژیمیه که حسرت هیچ غذایی رو به دلت نمی‌ذاره کافیـه همیـن الان تصمیم بگیری که می‌خـوای وزنت رو کم کنی و به اون اندامی که همیشه آرزوش رو داشتی برسی! از همین لحظه ما کنارتیم تا باهم به هدفت برسیم.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طی دوره ی بیماری بیشتر افراد کاهش اشتها و کاهش اختیار دریافت غذا را گزارش می کنند. تغییر حس چشایی و بویایی معمول است و میتواند در بی اشتهایی بیماران سرطانی دخیل باشد. بی اشتهایی ممکن است ناشی از خود بیماری، شیمی درمانی، رادیوتراپی، جراحی سر و گردن باشد. نفرت های چشایی ناشی از شیمی درمانی، هم در بزرگسالان و هم در کودکان گزارش شده است.

استفاده از مکمل های ارتقاء دهنده ایمنی به صورت خوراکی حداقل هفت تا ده روز پیش از جراحی شروع شده و حداقل پنج روز بعد از جراحی به صورت روده ای برای کاهش عوارض بعد از جراحی ادامه می یابد.

چه بیمارانی در چه مرحله از سرطان معده نیاز به رادیوتراپی دارند؟

پنکیک موزی شکلاتی به عنوان یکی از محبوب‌ترین نوع‌های این دسر شناخته می‌شود.

در طول شیمی درمانی، خودداری از مصرف میان وعده‌هایی که ممکن است عوارض جانبی مرتبط با درمان را بدتر کنند، ضروری است. برای مثال، اگر بیمار مبتلا به اسهال است، از مصرف پاپ کورن، میوه‌ها و سبزیجات خام باید پرهیز کند و یا اگر گلودرد دارد، مصرف تنقلات، خشکبار درشت یا غذاهای اسیدی ممنوع است.

تزیین پنکیک یک هنر خوشمزه است که به طعم و ظاهر این دسر جلوه می‌دهد.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن غذای بیمار افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *